De organisatie van de Open Nederlandse Jeugdschaakkampioenschappen in Borne (ONJK) heeft voor sterke jeugdspelers die als groep zich aanmelden een speciale aanbieding. Naast 6 dagen schaken, is er dit jaar extra veel te beleven met o.a. een teamsnelschaaktoernooi op woensdagavond en het mega-bughousetoernooi op zaterdag.
Lukt het jou om een groepje te vormen van vier of meer spelers met een gemiddelde rating van 2000 plus? Dan hoeven jullie geen inschrijfgeld te betalen. Bovendien krijg je van ons een vergoeding van € 50 per persoon als je het toernooi uit speelt!
Er zijn een paar dingen waar je even rekening mee moet houden:
Een groep bestaat uit vier of meer spelers die een gemiddelde KNSB rating van minimaal 2000 hebben;
De peildatum van de KNSB rating is 1 mei 2017;
Je meldt je als groep aan via de website. Dat wil zeggen dat iedereen zich op dezelfde dag aanmeldt en dat je de organisatie van het ONJK een mail stuurt om te melden dat je je als groep hebt aangemeld, met de namen van de spelers die tot die groep behoren;
Alle deelnemers worden automatisch in hun eigen leeftijdsgroep ingedeeld. Vanaf 1 juli 2017 is het mogelijk om eventueel dispensatie aan te vragen voor een hogere groep;
De aanbieding geldt voor de eerste 20 spelers die zich (in groepen) aanmelden. Het is dus raadzaam om er op tijd bij te zijn. Als er meer dan 20 inschrijvingen op dit aanbod komen, dan komen deze spelers op een reservelijst te staan. Wij laten dan zo snel mogelijk weten of het aanbod alsnog voor deze spelers geldt.
De vergoeding van € 50 per persoon wordt alleen betaald aan deelnemers die alle ronden hebben gespeeld. Deze vergoeding staat los van eventueel prijzengeld.
Heb je vragen over dit aanbod? Neem dan even contact op met de organisatie van het ONJK. Stuur een mail naar penningmeester@onjk.nl en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.