abonnnement voor KNSB-leden

Abonneren op Schaken.nl

Eind februari verschijnt het eerste nummer van Schaken.nl van 2023. In totaal zullen er in 2023 vier nummers verschijnen van ieder tenminste 80 pagina’s. Leden van de KNSB (12 jaar en ouder) hebben in 2022 twee nummers gratis ontvangen. Vanaf 2023 moet u zich abonneren wanneer u Schaken.nl thuis wilt ontvangen. Dan kan tegen een sterk gereduceerd tarief. KNSB-leden betalen in 2023 voor 4 nummers een totaalbedrag van € 10,-. Dat is een behoorlijke ledenkorting want losse nummers zijn € 6,99.

Wie kan zich abonneren?

Alle leden van de KNSB kunnen gebruik maken van het gereduceerde ledentarief. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor ouders van jeugdleden die het leuk vinden om Schaken.nl te ontvangen. Daarnaast kunnen ook niet-leden van de KNSB zich abonneren tegen het reguliere tarief. Losse nummers bestellen kan ook.

Hoe abonneer ik mij?

Abonneren gaat via de website van de uitgever Arko. Hieronder een korte instructie. (Een uitgebreide instructie met schermafbeeldingen in de afzonderlijke bijlage).

  1. Ga naar https://www.sportsmedia.nl/schakennl-abonnement-leden.html
  2. Vul uw lidmaatschapsnummer in en druk op toevoegen aan winkelwagen
  3. Bovenaan rechts staat nu (in een balk) 1 artikelen – € 10, druk hierop
  4. U komt in een volgend scherm. Druk op rechtsonder ‘Doorgaan naar afrekenen’. U komt in een volgend scherm.
  5. Hier kunt u uw gegevens invullen. Druk op volgende stap. En opnieuw op ‘volgende stap’ bij verzendmethode.
  6. Bij betaalmethode kiest u de betalingswijze die u wenst.

Wanneer u geen lid van de KNSB bent maar u wilt zich toch abonneren op Schaken.nl of een los nummer aanschaffen dan kan dat via https://www.sportsmedia.nl/specials-biografieen/schakennl/

Hoe vind ik mijn lidmaatschapsnummer?

Om u te abonneren tegen het ledentarief heeft u uw KNSB-lidmaatschapsnummer nodig. Wat moet u doen wanneer u uw lidmaatschapsnummer niet kent? U kunt uw juiste lidmaatschapsnummer als volgt vinden. Ga naar de ratingviewer: https://www.schaken.nl/rating?

Vul uw naam in. Rechts van uw naam verschijnt uw KNSB-lidmaatschapsnummer. Ook ouders van jeugdleden kunnen op deze manier het lidmaatschapsnummer van hun kind vinden.

Wanneer u lid bent van een bijzondere bond en geen rating heeft dan kunt u uw lidmaatschapsnummer vinden via de ledenadministrateur van uw bond. Persoonlijke leden van de KNSB kunnen ook contact opnemen met bondsbureau@schaakbond.nl Dat geldt natuurlijk ook voor al onze leden die vragen hebben over het abonneren of het vinden van hun lidnummer.

Vragen over abonneren of het vinden van uw lidnummer

Wanneer u uw lidnummer niet heeft kunnen vinden of andere vragen heeft over het abonneren dan kunt u uw vraag mailen naar het bondsbureau: bondsbureau@schaakbond.nl U krijgt dan antwoord per e-mail, of wanneer u liever wordt gebeld (graag uw telefoonnummer in de mail vermelden) dan wordt u tijdens een speciaal spreekuur teruggebeld.

Bellen kan ook. Vanaf 9 februari is er een medewerker aanwezig op dinsdag en donderdag speciaal voor vragen over abonnementen. U kunt bellen tussen 13.00-17.00 uur met 023-5254025.