De zaterdag 22 juni is het zover, dan is het groot feest in het Leidsche Rijn College in Utrecht bij het NK 345. Er doen 275 deelnemers mee van 27 scholen.
Niemand minder dan onze wereldtopper Anish Giri komt naar het NK345 om niet alleen het toernooi te openen, maar ook tegen de kinderen te schaken. Elk team is gevraagd een speler te selecteren om het tegen Anish op te nemen in een kloksimultaan. Ook de kinderen van Jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn die meehelpen in de organisatie zullen het tegen hem opnemen tot een maxmimum van 40 kinderen in totaal.
Zie de toernooisite voor alle vooraankondigingen en andere info: http://nk-schoolschaken-groepen345.nl/
Tevens is de indeling van de groepen gemaakt en online gezet. We verzoeken de teamleiders dit nog eens goed te controleren. Zijn dit de juiste spelers, is hun naam goed gespeld en zitten ze in de juiste groep. Er zijn vier parallelle groepen 5, vijf groepen 4 en drie groepen 3. Alle spelers zijn in hun eigen groep ingedeeld.
Controleer hier de spelers en indeling in groepen en zaal:
https://www.schaken.nl/nk-schoolschaak/bo345/finale/opstellingen-0
De kinderen spelen de hele dag in dezelfde zaal.
Klopt er nog iets niet, geef dit dan zo snel mogelijk door via dit formulier:
https://www.schaken.nl/nk-schoolschaak/bo345/finale/wijzigingsformulier-nk-bo-345
De uitslagen worden zaterdag live bijgehouden, zowel de individuele groepen als de scholenstanden op deze pagina. In het menu kun je ook de (voorlopige) indeling van de eerste ronde al vinden (onder voorbehoud van wijzigingen):
https://www.schaken.nl/nk-schoolschaak/bo345/finale/scholenstand-2019
We wensen iedereen alvast heel veel succes.