Op de cover ziet u Anna-Maja Kazarian, zij is deelnemer aan het nieuwe tv-programma ‘The Genius’ en vertelt over haar ambitie om meer meisjes aan het schaken te krijgen.

Schaken.nl is het bondsblad van de schaakbond. Schaken.nl is de opvolger van SchaakMagazine. Met Schaken.nl publiceert de schaakbond in samenwerking met Arko Sports Media weer een gedrukt magazine. Schaken.nl zal vier keer per jaar verschijnen en heeft ruim 80 pagina’s.

Losse exemplaren en abonnementen op Schaken.nl zijn te bestellen via de webshop van Arko.
U kunt ook een mail sturen aan info@sportsmedia.nl
In de toekomst komt Schaken.nl ook in de boekhandel te liggen.
Als lid van de KNSB kunt u zich abonneren tegen een sterk gereduceerd tarief.

Abonneren als KNSB-lid
KNSB-leden betalen voor 4 nummer een totaalbedrag van € 10,-. Dat is een behoorlijke ledenkorting want losse nummers zijn € 6,99.
Abonneren? Ga naar sportsmedia.nl/schaken

Kies abonneren voor leden, vul uw lidmaatschapsnummer van de KNSB in en voeg het abonnement toe aan de ‘winkelwagen’. U kunt uw lidmaatschapsnummer ook vinden via uw KNSB-rating bij zoek eigen rating.

Bent u geen lid, dan kiest u voor een los nummer of voor een regulier abonnement. Ga naar bestellen.

Vragen over abonneren of het vinden van uw lidnummer

Wanneer u uw lidnummer niet heeft kunnen vinden of andere vragen heeft over het abonneren dan kunt u uw vraag mailen naar het bondsbureau: bondsbureau@schaakbond.nl U krijgt dan antwoord per e-mail, of wanneer u liever wordt gebeld (graag uw telefoonnummer in de mail vermelden) dan wordt u tijdens een speciaal spreekuur teruggebeld.

Bellen kan ook. Vanaf 9 februari is er op dinsdag en donderdag een medewerker aanwezig speciaal voor vragen over abonnementen. U kunt bellen tussen 13.00-17.00 uur met 023-5254025.

Nummer 2 van blad Schaken.nl met Magnus Carlsen op de cover.

Berichten

Uitgaves

Eline Roebers Nederlands Jeugdkampioen
Nakamura lacht op de cover en is geplaatst voor het Kandidatentoernooi