De KNSB-Jeugdclubcompetitiegids 2019 is uit. Op 14 september is de eerste speeldag in het Podium aan de Maas in Rotterdam.
Voorzitter RSB, Angelo Ayala: “De JCC in Rotterdam. Het zal voor velen even wennen zijn. Sinds jaren werd de JCC immers in Den Bosch gehouden. Het was de vertrouwde locatie geworden voor de Meesterklassen A, C en D. Een gemis was dat de Promotieklasse A in een andere stad gespeeld moest worden en ook nog tegelijk. Het maakte het voor betrokkenen van verenigingen met teams in de Promotieklasse én Meesterklasse fysiek onmogelijk om alle teams te volgen. Verder stond het NK voor E-teams separaat van de JCC.
Vanuit de RSB is gezocht naar een geschikte locatie om alle JCC-klassen én de NK-E teams onder één dak te brengen. We zijn uitgekomen op een prachtige locatie aan de Maas, namelijk het moderne Podium 950 in Rotterdam. Dit gebouw is ontworpen door het befaamde bureau van Gerrit Rietveld. Het was één van zijn laatste ontwerpen, een kubusachtig gebouw, wat goed past bij de vorm van ons lievelingsspeelbord. Er zijn meerdere lagen. Het gebouw kan 400 mensen herberge”.
Download hier de gids met de deelnemende teams, speeltijden, speelzalen en overige zaken rond de KNSB-Jeugdclubcompetitiegids 2019.
We wensen alle deelnemers alvast veel plezier met deze 46e editie van de leukste jeugdclubcompetitie van Nederland.