De nieuwe posters en flyers zijn er.

 
Ten behoeve van de Nationale Sportweek (20-29 september) en de Wereldschaakdag (12 oktober) is een promotiepakket samengesteld voor alle verenigfingen. Het pakket met alle drie de posters met de slogan “Schaken doet iets met je” en twee setjes flyers kan gratis worden besteld via het onderstaande formulier.
Er is ook keuze om voor € 10 de posters in een koker te laten bezorgen in plaats van gevouwen.
Op de flyers staat een prijsvraag die t/m 31 december 2019 kan worden ingestuurd (alleen door niet-leden).
 
Nieuw dit jaar is een prijsvraag voor clubs waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden ter promotie van de eigen club. Wat te denken van caps waarvan de kleur en een tekst naar keuze is voor alle leden (1e prijs) of twee beachflags met gratis hulp bij ontwerp voor de club (2e prijs) of twee staande banners met gratis hulp bij ontwerp voor de club (3e prijs). Op het bestelformulier staan drie vragen die hiervoor beantwoord hoeven te worden.
Bekijk het overzicht van de acties rond de Nationale Sportweek dit jaar of ga naar bestelformulier:
www.schaakbond.nl/voor-clubs/deelname-aan-nationale-sportweek/
Als jullie mee willen dingen naar de clubprijs en tijdig het promotiepakket in huis willen hebben, vul het formulier dan uiterlijk 9 september 2019 in. Daarna kan ook nog, maar dan is de bezorging pas tijdens of na de sportweek. Zowel de secretarissen als jeugdleiders van alle clubs hebben een mail ontvangen om het promotiepakket te bestellen. Het formulier kan door meerdere functionarissen worden ingevuld, zodat de club meer kans maakt op de clubprijs. Als maar eenmaal het promotiepakket is gewenst, dan kan dat ook aangegeven worden op het formulier. Per persoon telt slechts een inzending mee voor de clubprijs.