Zhaoqin Peng is een van de Nederlandse speelsters in het Europees Kampioenschap voor landenteams. (foto Mark Livshitz)

Komende donderdag 16 november is er een rustdag in het Europees Kampioenschap voor landenteams. Een mooie dag voor TeamNL om even iets anders te doen. Er is dan een Team NL Party via het Twitch kanaal van de KNSB. Iedereen is welkom!

Aan het EK voor landenteams van 11 tot en met 20 november in Montenegro doet een Nederlands team mee in de categorie Open en Nederland heeft een team bij de vrouwen.

Team NL Party

Op donderdag 16 november verlenen een aantal van de Team NL topspelers hun medewerking aan een leuke activiteit die live wordt uitgezonden via het kanaal van de KNSB op Twitch. Deze Team NL Twitch Party wordt geleid door Internationaal Meester Stefan Kuipers. Het begint om 19:00 uur en duurt tot circa 21:00 uur. Het belooft een leuke avond te worden. Stefan bespreekt partijen van het EK, er komen spelers in de uitzending en nog veel meer.

IM Stefan Kuipers is de host van de TeamNL Party op Twitch.

Quiz

Je kunt ook meedoen aan een quiz. Die kun je overigens ook nu al spelen en de antwoorden inzenden. Ken jij de schaakwereld? In deze quiz van 10 vragen wordt jouw schaakkennis getest. Je maakt kans op toffe prijzen! Onder andere een complete DGT-set met een bord, stukken en een klok.

Speel de quiz

Voor meer informatie over het programma van donderdag: Team NL Party

Het Twitch kanaal van de KNSB kun je hier vinden: Twitch kanaal KNSB