Op de cover ziet u Anna-Maja Kazarian, zij is deelnemer aan het nieuwe tv-programma ‘The Genius’ en vertelt over haar ambitie om meer meisjes aan het schaken te krijgen.

Eind deze week ontvangen leden van de KNSB het eerste nummer van Schaken.NL in de brievenbus. Schaken.NL is de opvolger van SchaakMagazine, dat de laatste anderhalf jaar als online magazine verscheen. Met Schaken.NL publiceert de schaakbond in samenwerking met Arko Sports Media weer een gedrukt magazine. Schaken.NL zal vier keer per jaar verschijnen en heeft ruim 80 pagina’s. KNSB-leden van 12 jaar en ouder (met uitzondering van ratingleden en scholierenleden) krijgen de eerste twee nummers (oktober en december 2022) gratis.

Wanneer u ook in 2023 Schaken.NL wilt blijven ontvangen dan betaalt u voor 4 nummers een totaalbedrag van € 10,-. Daarmee krijgt u een ledenkorting. De commerciële abonnementsprijs voor 4 nummers zal € 24,99 bedragen.

Wij zullen u nog informeren over hoe u zich kunt aanmelden voor een abonnement op Schaken.NL.

In dit nummer

Op de cover ziet u Anna-Maja Kazarian, zij is deelnemer aan het nieuwe tv-programma ‘The Genius’ en vertelt over haar ambitie om meer meisjes aan het schaken te krijgen. In dit eerste nummer leest u over de successen van Eline Roebers en Machteld van Foreest. Schaaktechnisch is er het nodige te genieten met een partij analyse van Anish Giri, een eindspelrubriek van Erwin l’Ami, u kunt combinaties oplossen, en in de openingsrubriek bekijken we partijen van Eline in het Siciliaans. Verder reportages, achtergronden en niet te vergeten een column van Jorden van Foreest.

We wensen u heel veel leesplezier met dit eerste nummer van Schaken.NL en horen graag uw reactie via redactie@schaken.nl

Geen blad ontvangen?

Mocht u als lid van de KNSB (12 jaar en ouder) op 18 oktober nog steeds geen blad hebben ontvangen dan kunt u dit formulier invullen. 

Is uw postadres gewijzigd? Ga naar https://ola.schaakbond.nl, login met uw relatienummer, als u nog nooit ingelogd bent geweest, kies dan voor wachtwoord vergeten. Zo zorgt u ervoor dat u komende nummers kunt lezen.