Op 11 november starten de EK Landenteams en Nederland speelt natuurlijk ook mee met twee teams. Naast dat dit al een mooi toernooi is op zichzelf, geven wij op 16 november ook nog een online (verjaardags)feest en iedere schaakliefhebber is uitgenodigd! Onze host is IM Stefan Kuipers. Er zijn enkele analyses van partijen die door onze volgers worden gekozen, er is een live Team NL quiz met mooie prijzen en een aantal gelukkigen kunnen snelschaken tegen Stefan. We sluiten af met een schaaktoernooi op Chess.com.

Lees hieronder meer over de activiteiten tijdens de TeamNL Twitch Party.

TeamNL Twitch Party 150

Wat kan je op 16 november tijdens de TeamNL Twitch Party verwachten? Bekijk de planning:

Op 15 november houden we een poll via onze IG-pagina. Onze volgers zullen dan bepalen welke partijen Stefan gaan analyseren. Dit doen we op ons Twitchkanaal.

Test jouw schaakkennis en maak kans op mooie prijzen! Scan de QR-code en speel op je eigen device.

Je kan de quiz spelen tot 21 november!

Tijdens de Twitch belt onze host IM Stefan Kuipers live met de schaaktoppers die spelen op de EK Landenteams. Heb jij nog een goede vraag? Stel hem dan in de Twitch!

Ga de strijd aan in de schaakarena en speel voor glorie en prijzen. Onze host is zelf ook van de partij en streamt zijn potjes live, wie weet kom je hem wel tegen in de arena. Een uur lang non-stop snelschaken: mooier wordt het niet!

Alles wordt gestreamd via ons Twitchkanaal.