Woensdag 10 februari 20.00-21.00 uur op het twitch kanaal van de schaakbond een schaaktechnische terugblik op Wijk aan Zee door Jorden van Foreest.
Het zal niemand in Nederland ontgaan zijn dat Jorden van Foreest de winnaar is geworden van het 83e Tata Steel Chess Tournament. De afgelopen week werd er in de media volop terugblikt op de eindzege van de Nederlander. De NOS zond beelden uit maar liet ook de vorige Nederlandse winnaar aan het woord. Bij de talkshow Jinek maakte Jorden zijn opwachting. Alle grote kranten in Nederland kwamen soms met paginagrote artikelen. Zie bijvoorbeeld de Volkskrant, Trouw , het Algemeen Dagblad en nogmaals de Volkskrant 
Voor een schaaktechnische terugblik op de unieke overwinning van Jorden in Wijk aan Zee kunt u woensdag 10 februari op het Twitch-kanaal van de schaakbond terecht. Jorden van Foreest zal die avond van 20.00-21.00 belangrijke fragmenten uit zijn partijen analyseren. Presentator Stefan Kuipers zal vragen die gesteld worden door de kijkers aan Jorden overbrengen.
Video’s hoogtepunten Tata Steel Toernooi 2021
Tijdens het toernooi werden de dagjournaals van Stefan Kuipers op het schaakbond twitch kanaal goed bekeken. We willen alle schaakliefhebbers nog hartelijk bedanken voor de vele positieve reacties die we daarop hebben ontvangen. Mocht u uitzendingen gemist hebben, of op een later moment een uitzending terug willen kijken, dat kan via het volgende menu op onze website.