Doorgeefschaaktoernooi 678 Eindhoven

HomeKalenderDoorgeefschaaktoernooi 678 Eindhoven
Aanvang

16 January 2020 15.30 uur (registratie, eerste ronde 16.00 uur)

Einde

16 January 2020 18.00 -18.15 uur

Inleggeld

De kosten voor deelname zijn € 5 per persoon. Te voldoen bij de deur, door gepaste, contante betaling (geen pin mogelijk).

Prijzen

Iedere speler krijgt na afloop een aandenken van het toernooi. Prijzenbekers voor de Top 5.

Speeltempo

10 minuten per persoon per partij, 5 ronden

Speelzaal

In het Philips voetbalstadion Eindhoven, Eerste verdieping, sjef van Run-zaal Ingang 8.
Kom met het OV; betaald parkeren in de gehele omgeving van het stadion. Advies is Parking Philips Stadion, inrit via PSV-laan.

Website

http://

Extra informatie

Voor alle kinderen uit de groepen 6, 7 en 8/ geboortejaar 2008-2010 uit de regio Brainport (21 gemeenten). Bij Doorgeefschaak maken kinderen een team, bestaande uit twee personen. Elk team kiest een Teamnaam en bepaalt van te voren wie op bord 1 en wie op bord 2 speelt. Deze speelvolgorde blijft gedurende het hele toernooi gelijk.

Contactpersoon

Naam

Voorinschrijven is verplicht. De inschrijfperiode sluit 13 januari, of eerder, als het maximum aantal teams is bereikt. De inschrijving is op volgorde van aanmelding. Inschrijven uitsluitend per e-mail. Geef bij inschrijving de Teamnaam door en de bordvolgorde, alsook de NAW-gegevens en geboortedata van de spelers. Een Teamnaam mag zelf verzonnen worden, maar wordt pas toegelaten na goedkeuring van de Wedstrijdorganisatie.
Vragen? Anja Deij-Provoost, Femke Vogels, schaak@hartslag.com