Zaterdag 14 januari begint in Wijk aan Zee het Tata Steel Chess Tournament 2023 bij de topgroepen. De afgelopen twee jaar heeft de KNSB een dagelijks journaal verzorgd tussen 20.00 en 20.30 uur. Dat is zo goed bevallen dat we dit jaar weer een dagjournaal gaan verzorgen. Er vinden naast de vele verschillende amateurtoernooien, die weer mogen plaatsvinden na twee coronajaren, natuurlijk ook weer twee fantastische toptoernooien van wereldniveau plaats in Wijk aan Zee: de Masters en de Challengers. Het dagjournaal zal vooral de hoogtepunten uit de partijen van de Masters groep bespreken, maar zal af en toe even kijken naar de verrrichtingen van de Nederlanders in de Challengers groep. 
In de Masters weer een topbezetting met onder andere Magnus Carlsen, Ding Liren, Fabiano Caruana, Wesley So en de Nederlanders Anish Giri en Jorden van Foreest.
Het deelnemersveld in de Challengers is ook niet mis met veel jonge toptalenten. De Nederlanders in deze groep zijn Nederlands Kampioen Erwin l’Ami, Max Warmerdam, Thomas Beerdsen en niet minder dan de 16-jarige Eline Roebers.
Alle wedstrijden zijn live via de website van het toernooi te volgen.
Dagelijks hoogtepunten in KNSB dagjournaal op Twitchkanaal schaakbond
Op het Twitchkanaal van de schaakbond zullen op de dagen van elke speelronde van de Masters een KNSB dagjournaal te zien zijn van 20.00-20.30 uur. IM Stefan Kuipers zal de hoogtepunten van iedere ronde eruit lichten en bespreken voor ronde 1 t/m 6. WIM Anna-Maja Kazarian zal ronde 8 tot en met 13 verzorgen. Ronde 7 op 21 januari doen ze gezamenlijk.
De uitzenddagen van het KNSB dagjournaal zijn op 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 27, 28 en 29 januari. Het dagjournaal kan je dagelijks volgen op het Twitchkanaal vanaf 20.00 uur! 
Wil jij dagelijks automatisch op de hoogte gehouden worden van alle uitzendingen voor het Tata Steel Dagjournaal? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier en ontvang alle informatie in je mail!
De KNSB bestaat dit jaar 150 jaar. In het KNSB dagjournaal zal ook telkens kort aangegeven worden wat er komen gaat op dit gebied. Misschien wel hints over de mysterieuze Mr. X?

*/

Tata Steel Dagjournaal

Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle uitzendingen voor het Tata Steel Dagjournaal. Geef je dan snel op en ontvang alle informatie in je mail!

Naam*

Email*

Opt-in Nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van updates vanuit de KNSB.

Verzenden

Marketing door

ActiveCampaign