Voor jeugdspelers die nog niet gekwalificeerd zijn voor de Nederlandse Jeugdschaakkampioenschappen 2018 (29 april – 5 mei Assen), is dit de laatste kans:
Het derde kwalificatietoernooi zal plaatsvinden op 16, 17 en 18 februari in Eindhoven. Het vierde kwalificatietoernooi zal plaatsvinden op drie zaterdagen 24 februari, 3 en 17 maart in Spijkenisse. Bij beiden kwalificaties zijn 11 tickets voor het NJSK 2018 in Assen te verdienen. Na het vierde toernooi worden bovendien nog 5 extra tickets vergeven voor degenen die de klassementen van de nog net niet geplaatsten aanvoeren (op basis van 3 beste resultaten).
In Eindhoven wordt gespeeld in de TU/e in het MetaForum gebouw (Groene Loper 5). Start van de eerste ronde is op vrijdagavond om 19.00 uur. Zie verder alle details inclusief het voorlopige deelnemersveld op de KNSB site:
www.schaken.nl/kampioenschappen/nederlandse-jeugdkampioenschappen/nkabc
Inschrijven voor Eindhoven kan tot uiterlijk 15 februari via dit formulier.
In Spijkenisse is de speellocatie van SV Spijkenisse de plaats van handeling: Boekenberg (Markt 40). De eerste ronde is hier gepland op zaterdag 24 februari om 10.00 uur. Zie verder de kalender. Inschrijven voor Spijkenisse kan tot uiterlijk 22 februari via dit formulier