Website schaken.nl

De websites van de schaakbond, zowel schaken.nl als schaakbond.nl, hebben sinds 20 januari een nieuw uiterlijk gekregen. Dat was nodig omdat de oude websites op verouderde technologie draaide die niet meer werd ondersteund met updates. Tegelijkertijd wilde we de website van Schaken.nl met het uitkomen van het Blad Schaken.nl ook een andere invulling geven en wordt er dit jaar een jubileum gevierd. Voor het jubileum is een aparte website op 19 januari gelanceerd: knsb150.nl 

Wat is anders?

Voor beide site geldt:
Het menu met subitems is verdwenen. Deze worden nu via blokken en knoppen weergegeven. Scroll naar beneden als de blokken niet direct in beeld staan).
Daarbij zijn de weergaves van de laatste Instagram, Youtube en Twitch feeds te zien.

Schaken.nl:
Kampioenschappen en Jubileum zijn naar schaakbond.nl verhuisd, Competitie en Rating zijn daar uitsluitend nog te vinden.
Blad Schaken is nieuw. Inclusief een digitaal archief van de vorige bondsbladen.
TeamNL en Start met Schaken zijn nieuw.

Schaakbond.nl: 
Kampioenschappen en Jubileum 150 jaar KNSB zijn nieuw.
Kenniscentrum was er al, maar is aangevuld.
Onder de noemer “Zoek eigen rating” kun je alles over rating terugvinden, ook over toernooiresultaten insturen of FIDE rapportages.

Wordt nog aan gewerkt

Er zijn veel nieuwe pagina’s aangemaakt, maar er zijn er ook een paar nog niet helemaal af. Zo wordt er nog aan de links en bestanden op de Competitie pagina’s gewerkt en zijn een aantal archief zaken nog niet beschikbaar. Onze excuses voor dit ongemak. We proberen dit z.s.m. compleet te krijgen.