Er zijn nog een paar plekken vrij bij de KNSB Zeskampen tijdens het Olympisch Festival in Den Haag (30 juli – 1 augustus).
Met 205 deelnemers verdeeld over drie speelzalen in de Haagse SportCampus, is het al een mooi deelnemersveld. Er kunnen er nog maximaal 10 a 12 per zaal bij, maar dat iedereen toch mooi ruim zit en volgens de coronaveiligsheidcriteria.
Afgelopen woensdag heeft de gemeente Den Haag / veiligheidsregio de bijgestelde plannen van NOC*NSF en de sportbonden na de verscherping van 9 juli goedgekeurd. Dat betekent voor de festiviteiten op het strand en de huldigingen van de Olympiërs een aangepaste bezoekersregeling met lagere aantallen en een negatieve test- dan wel vaccinatiebewijs.
Voor het schaaktoernooi (Zeskampen) en ook de overige denksportactiviteiten in de Sportcampus in het Zuiderpark, is er geen beperking voor de deelnemers. Het schaaktoernooi vindt plaats in 3 zalen B1, B2 en Gym B met maximaal 80 deelnemers per zaal. Voor toegang tot de Sportcampus is vooralsnog alleen een normale gezondheidscheck aan de deur voldoende omdat 1,5 meter afstand gehandhaafd kan worden rondom de toernooien en overige denksportactiviteiten. Het schaakprotocol vanaf 26 juni en het sportprotocol van NOC*NSF zijn hierbij van toepassing.
Voor toeschouwers wordt het wel een stuk strenger. Daar mag alleen op een vaste plaats gezeten worden (op de tribune van de Breedtesporthal). 
Simultaan bij entree buiten
Bij de entree op het plein buiten van de SportCampus zijn dagelijks om 12.00 uur en 14.30 uur simultaansessies van een uur door verschillende bekende schakers aan 20 borden. Inschrijving is op de dag zelf ter plaatse.
Zie voor meer informatie, aanmelding en deelnemerslijsten deze pagina.