Het Nederlandse team promoveerde het afgelopen weekend naar de Top Divisie. U kunt de verrichtingen van het Nederlandse team live volgen op 21, 22 en 23 augustus. Nederland speelt alle dagen 3 ronden die steeds beginnen om 13.00, 14.00 en 15.00. De rapidpartijen zijn hier live te volgen. 
Het Nederlandse team bestaat uit:
Anish Giri, Jorden van Foreest, Zhaoqin Peng, Anne Haast, Max Warmerdam, Machteld van Foreest, Benjamin Bok, Erwin l’Ami, Rosa Ratsma, Iozefina Werle, Liam Vrolijk, Eline Roebers en captain Jeroen Bosch.
Nederland is ingedeeld in Poule B, en de tegenstanders zijn: Azerbeidzjan, Kazachstan, Hongarije, Spanje, Zuid-Afrika, Noorwegen, Oekraïne, Frankrijk en Slowakije. Er zijn in totaal 4 poules in de Top Divisie en nog 40 landen in de race. De nummers 1 van iedere groep plaatsten zich direct voor de knock-out kwartfinales die beginnen op 28 augustus. De nummers 2 en 3 spelen een knock-out voorronde op 27 augustus, waarna de winnaars doorgaan naar de kwartfinales. De halve finales en de finale worden gespeeld op 29 en 30 augustus.
Hier de officiële website en het volledige speelschema (In dit schema staan de speeltijden vermeld in UTC.)