Woensdagavond 7 april kunt u kijken naar een bijzondere uitzending op het KNSB Twitch kanaal. De ChessQueens Anna-Maja Kazarian en Rosa Ratsma bespreken van 20.00 tot 21.00 partijfragmenten van KNSB-leden. Heeft u een leuke of bijzondere partij gespeeld? Een lastig middenspel, of een interessant eindspel, werd u verrast door een mooie combinatie van uw tegenstander? Het is allemaal geschikt om in te sturen als materiaal voor de uitzending.
U kunt uw partij of fragment in pgn-formaat mailen aan pgninzenden@gmail.com We willen u vragen om u te beperken tot 1 inzending. Een selectie wordt dan besproken door Anna-Maja en Rosa in de uitzending. Anna-Maja is trouwens een zeer actieve streamster. Ze heeft ruim 17.000 volgers en streamt in het Engels.
Woensdag 7 april van 20.00-21.00 uur via het twitch kanaal van de schaakbond een gratis webinar met Anna-Maja Kazarian en Rosa Ratsma. Wanneer u live meekijkt dan kunt u via de chat ook zelf vragen stellen
Iedereen kent de ChessQueens natuurlijk, maar neem voor hun meest recente activiteiten vooral een kijkje op hun website. Nog eenvoudiger is het om van de ChessQueens activiteiten op de hoogte blijven door u in te schrijven voor de ChessQueens nieuwsbrief 
Wist u trouwens dat de ChessQueens een Grand Prix organiseren? Meisjes en ook jongens(!) kunnen zich hiervoor inschrijven. Er is een Grand Prix t/m 12 jaar en t/m 18 jaar. Meer informatie is hier te vinden op de ChessQueens website. O ja, en dan vergeten we bijna nog de groepslessen voor meisjes t/m 18 jaar. Informatie over de groepslessen.