Na de eerste finaledag waren nog twee spelers ongeslagen. Dat veranderde snel in de ochtend. Akshaj scoorde twee remises in ronde 6 en 7 en Bregje verloor haar eerste partij in ronde 7.
Meisjes E
Bij de meisjes was het Frederieke Regterschot (Aerdenhout) die in het spoor van Bregje bleef. Ze won zelfs al haar partijen op de slotdag waardoor ze naast Bregje kwam met 8 uit 9.
Bregje herpakte zich na de nederlaag tegen Emma Barbier (Voorburg) en wist dat ze kampioene zou worden als ze ook op 8 punten zou eindigen. Dan geldt het onderlinge resultaat en Bregje had van Frederieke gewonnen. Bregje won in de slotronde van Joella van der Swaluw (Zoetermeer).
Emma Barbier en Emilia Lubbers (Almere) streden voor plekken 3 en 4. Emilia won en kwam op 6 punten. Emma Barbier was na 3 kwartier de laatste partij die nog bezig was tegen Emma ten Caat. Emma won deze spannend partij en kwam daardoor ook op 6 punten. Emilia had eerder de onderlinge wedstrijd gewonnen van Emma, dus werd 3e en Emma 4e.
Eindstand Meisjes E:
1. Bregje Roebers 8 uit 9 (winst tegen Frederieke)
2. Frederiek Regterschot 8 uit 9 (verlies tegen Bregje)
3. Emilia Lubbers 6 uit 9 (winst tegen Emma)
4. Emma Barbier 6 uit 9 (verlies tegen Emilia)
Jeugd E
Het was tot en met de slotronde onbekend wie deze groep zou winnen. Akshaj stond nog aan kop na ronde 7 maar verloor van Oscar Zecha in ronde 8. Hierdoor konden wel 6 spelers nog kans op de titel maken bij het ingaan van de laatste ronde.
Daniel Nijhuis (Hilversum) leek de beste papieren te hebben met 6,5 punt. Hij verloor echter van Parsa Mohebbinezhad (Cappelle aan de IJssel). Parsa op 7 pounten. Akshaj Katpatal (Lelystad) won vervolgens van Achyuth Aravindhan (Amstelveen) en kwam ook op 7 punten.
Oscar Zecha (Dronten) won vervolgens van Freek Thijssen (Son en Breugel) en kwam ook op 7 punten. Daarachter had ook Hrdya Dinanath (Den Bosch) nog kans om op 7 te komen, maar die kwam remise overeen met Max Geldof. 
Op onderling resultaat werd het vervolgens Oscar 2, Akshaj 1 en Parsa 0. Oscar dus kampioen, Akshaj 2e en Parsa 3e. 
Eindstand Jeugd E
1. Oscar Zecha 7 uit 9 (winst tegen Akshaj en Parsa)
2. Akshaj Katpatal 7 uit 9 (winst tegen Parsa, verlies tegen Oscar)
3. Parsa Mohebbinezhad 7 uit 9 (verloor va Oscar en Akshaj)
4. Daniel Nijhuis 6,5 uit 9 (winst op Hrdya)
5. Hrdya Dinanath 6,5 uit 9 (verlies tegen Daniel)
6. Liam Rooijakkers 6 uit 9, wp 49
7. Freek Thijssen 6 uit 9, wp 48
8. Achyuth Aravindhan 6 uit 9, wp 47,5
9. Noah Ritzerveld 6 uit 9, wp 45
10, Elyas Nyoto 6 uit 9, wp 43
Alle prijswinnaars (top 4 meisjes) en top 10 (jeugd algemeen) krijgen hun beker thuis gestuurd. Alvast de felicitaties voor dit geweldige resultyaat na twee dagen en 9 ronden live schaken op Tornelo.
Kijk hier de twitch uitzending van vandaag terug met de huldiging van de twee winnaars.
We danken ook het geweldige arbitersteam bestaande uit: Angelique Osinga, Andre van der Graaf, Andre van Kuijk, Max Kanbier, Jarno Witkamp en Rene Westendorp, die het hele weekend de spelers hebben begeleid in Zoom en Tornelo. Dank daarvoor.
Zie hier alle eindstanden op Tornelo.