spreekbeurt-schaken in de ruimte

Ben jij op zoek naar interessante materialen voor een spreekbeurt over schaken? Dan vind je hier een handig document met o.a. antwoord op de vraag: Hoe word je grootmeester? Daarnaast staat er beschreven wat de spelregels in het kort zijn, een stukje historie van het schaken en wie heeft het schaken eigenlijk bedacht? Tevens verhalen over het ontstaan van het schaakspel, schaken in Nederland, onze enige wereldkampioen Max Euwe, het schaakgenie Bobby Fischer en nog veel meer;

Download hier het spreekbeurt pakket.

Wij hebben daarnaast diverse krantenartikelen verzameld over schaken. Met diverse artikelen over topschakers, wereldkampioenschappen, jeugdtalenten en andere wetenswaardigheden.
Wil je deze ontvangen, stuur dan het aanvraagformulier even in. Dan sturen we dat per email toe.

Normaal hebben we ook posters en flyers beschikbaar, echter vanwege corona kunnen we die momenteel niet uitleveren.

Vul hieronder het aanvraagformulier in met je gegevens en we sturen je gratis de krantenknipsels toe over schaken. Vraag het wel op tijd aan (minimaal een week voor je spreekbeurt), we kunnen het anders niet op tijd aan je toesturen.

spreekbeurt-onderschat de kleintjes niet

Aanvraagformulier

Vul hieronder je gegevens in en we sturen je gratis een pakket toe over schaken. Vraag het wel op tijd aan (minimaal een week voor je spreekbeurt), we kunnen het anders niet op tijd aan je toesturen. Vanwege corona sturen we geen posters of flyers momenteel toe, maar sturen we alleen een email met krantenknipsels.

"*" geeft vereiste velden aan

Groot en klein in de zaan streek