Ruim 130 kg aan promotiepakketten zijn vandaag bij de post afgeleverd in het kader van de Nationale Sportweek 2018. Op dinsdag 11 september ligt het bij de ruim 150 bestellers op de mat. Dat moest ook wel, aangezien 15 september de Nationale Sportweek start. 
Hierbij nog enkele links met het ondersteunend programma:

De Nationale Sportweek (15-29 september), www.nationalesportweek.nl 
De AH Sport Actie (15-30 september), www.ahsportactie.nl 
Het Global Chess Festival, oftewel de wereldschaakdag (13 oktober), www.globalchessfestival.com 

Gebruik #NSW en #chessconnectsus om de eigen activiteiten te promoten.
Zie voor alle informatie rond de Nationale Sportweek:
www.schaakbond.nl/voor-clubs/deelname-aan-nationale-sportweek/
Schaakprijsvragen op de flyer
Uit de goede inzenders van de schaakpuzzels worden 20 winnaars getrokken op 13 oktober 2018 en 20 voor een tweede trekking op 31 december 2018. Zij krijgen een leuk schaakprijsje toegezonden.
Let op: de schaakprijsvraag kan alleen door niet-leden ingevuld worden. Zorg dus dat ze bij uw toekomstige leden terechtkomen.
In de periode van de Nationale Sportweek zullen we een paar verenigingen met een leuke wervingsactie eruit lichten en in beeld brengen op schaken.nl. Wilt u ook hiervoor in aanmerking komen, laat ons dat even weten (bondsbureau@schaakbond.nl).
Wij wensen alle bestellers alvast veel succes met de promotie van jullie vereniging, bond of school.
Heeft jullie vereniging de oproep gemist en hebben jullie binnenkort een open dag of toernooi. Bestel dan alsnog het pakket (gratis voor clubs). De promotiepakketten blijven we uitleveren zo lang de voorraad strekt.