Herinneringsmedailles en Summer Challenge #2: de uitslag!

Home Nieuws Herinneringsmedailles en Summer Challenge #2: de uitslag!
Herinneringsmedaille Schaakmatties 2019-2020

Afgelopen seizoen zijn er waanzinnig veel partijen gespeeld op Schaakmatties, de grootste online jeugdschaakclub van Nederland tot en met 12 jaar.
We willen dan ook alle deelnemers bedanken voor al hun online schaakinspanningen. Er zijn maar liefst 76.081 snelschaakpartijen en 3.742 langzame partijen gespeeld en 84.858 puzzels opgelost!

Prijzen en herinnering
Dit seizoen konden de spelers voor heel veel evenementen ook punten verzamelen voor een speciale prijzenwinkel. Bijna 400 spelers hebben genoeg punten verzameld om iets uit de prijzenwinkel te mogen uitzoeken. 
Voor alle anderen hebben we dit seizoen een verrassing, namelijk een speciale herinneringsmedaille! Deze medailles worden deze en volgende week via de online coaches en jeugdleiders verspreid. Heb je als jeugdleider of online coach van een school nu ook een paar medailles ontvangen, maar weet je niet voor wie. Kijk dan even op de pagina van Schaakmatties voor een lijst.

Summer Challenge
Inmiddels is ook de Summer Challenge gevorderd tot week 3. Elke week is er een andere opdracht en diegene die de opdracht, de challenge, halen, loten mee voor leuke zomerprijsjes. 55 deelnemers hebben de challenge afgelopen week gehaald door minimaal 10 snelschaakpartijen te voltooien.
De 5 winnaars van afgelopen week zijn:

Naam Plaats Prijs
Jelle van Haaften Vleuten Schaakreistas
Freek Thijssen Son en Breugel Schaakkaartspel
Rishaan Baboeram Panday De Meern Schaakkwartet
Thomas Dijkhuijsen Den Haag Simon de Schaker deel 3
Sarah Barbier Voorburg Schaakmatties Handdoek

Gefeliciteerd. Wil je ook meedoen en leuke prijsjes winnen. Kijk voor de nieuwe challenge op Schaakmatties 
Iedereen die lid is van Schaakmatties speelt automatisch mee. 

Belangrijke links