Aanvraag voor toegang tot bepaalde klasse

Aanvraag voor toegang tot bepaalde klasse

Er wordt op verschillende ratingniveaus gestreden om de individuele titels per klasse. Bij de eerste aanmelding worden alle deelnemers automatisch lid van de Pionklasse (club). Ben je dat nog niet, vul dan ook even het formulier in. Wil je liever in een hogere klasse uitkomen, dan moet je eerst lid worden van die hogere klasse. Dit doe je door dit formulier in te vullen met daarin de klasse waar je lid van wilt worden. Bij de klasse staan ratings vermeld. Deze zijn slechts een indicatie. Het advies is de KNSB-Jeugdrating zoveel mogelijk als graadmeter aan te houden.

Doe de aanvraag wel een paar dagen voordat het toernooi start om zeker te zijn dat je in het juiste klasse kunt meespelen.

Voor- en achternaam
Spelers mogen zelf kiezen in welke klasse ze willen uitkomen. De genoemde getallen per klasse zijn het beste te vergelijken met de KNSB-jeugdratings. Heb je nog geen rating, dan kun je het beste starten in de Pionklasse. Heb je wel al enige ervaring met toernooien en ben je met je lessen ook al in je tweede jaar, dan kun je ook direct voor Paard- of Loper klasse kiezen.