Nummer 2 van blad Schaken.nl met Magnus Carlsen op de cover.

In oktober verscheen het eerste nummer van het nieuwe fysieke schaakmagazine Schaken.nl. Na heel veel positieve reacties zal op 16 december het tweede nummer verschijnen. In deze editie lees je meer over het Tata Steel Schaaktoernooi dat in januari voor de 85e keer wordt georganiseerd, verschillende interviews met professionals in de schaakwereld, blikken we vooruit op het 150-jarige jubileum en geven we je verschillende tips en tricks over tactiek en strategie. Benieuwd naar deze editie? Bekijk hier een voorproefje.

Het losse decembernummer is vanaf 16 december voor maar €6,99 te bestellen. Wil jij de eerste zijn die het blad kan bestellen? Schrijf je dan in voor de notificatie!

Wil jij jaarlijks 4 nummers ontvangen van het Schaken.nl magazine, abonneer je dan snel op https://www.sportsmedia.nl/schakennl-abonnement.html en ontvang het eerste jaar met 15% korting

Abonneren als KNSB-lid

KNSB-leden kunnen zich abonneren op het Schaken.nl magazine voor maar €10,- euro. Het abonnement omvat 4 nummers van ieder ruim 80 pagina’s. Voer bij het bestellen van het abonnement je lidmaatschapsnummer in om de korting te ontvangen. Je kunt je lidmaatschapsnummer bijvoorbeeld vinden via de KNSB-rating https://www.schaken.nl/rating

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste nummer? Schrijf je dan nu in en ontvang 4 keer per jaar een notificatie met de teasers en de uitgiftedatum zodat jij als eerste erbij bent!