Online schaken is de nieuwe trend in de schaakwereld! Het is niet alleen gemakkelijk en toegankelijk, maar biedt ook nog eens eindeloze mogelijkheden om je schaakkennis en -vaardigheden te verbeteren. Online schaken biedt de mogelijkheid om te spelen tegen spelers van over heel de wereld, op elk moment van de dag. 

Naast de educatieve en competitieve aspecten, is online schaken ook gewoon leuk en ontspannend. Daag je vrienden uit en communiceer met andere schakers en verbeter je schaakskills.

+ 1000000

Nederlandse online schakers

Chess.com

Chess.com is het grootste online platform ter wereld waar je dagelijks kan genieten van online partijen, toernooien en lessen. Of je nu een beginner of een ervaren schaker bent, je vindt altijd een geschikte tegenstander om tegen te spelen. Met tienduizende spelers online op elk moment van de dag, vind je altijd een tegenstander van je niveau.

De KNSB heeft binnen chess.com een club opgericht. Dit is een officiële ruimte voor Nederlandse schakers. Hier worden exclusieve toernooien en kampioenschappen georganiseerd door de KNSB. Voor leden worden hier iedere zaterdag avond evenementen georganiseerd.  

Steun nu de Nederlandse schaakbond online en meld je aan!  (vermeld bij de aanmelding je echte naam; als je deze niet gepubliceerd wil zien dan kun je dat erbij vermelden)