Het vierde en laatste kwalificatietoernooi voor het NK Jeugd AB en C meisjes is gevorderd tot en met speeldag 2 van 3. Zowel bij de Jeugd A, Meisjes A als de Meisjes C is de beslissing op zaterdag 3 maart in Spijkenisse echter al gevallen. De Jeugd B en Meisjes B hebben nog een speeldag (2 ronden) te gaan op 17 maart.
Categorie A is gewonnen door Timardi Verhoeff met 3,5 uit 5. Zij werd daarmee zowel winnaar van de Jeugd A als voor Meisjes A. Op het NJSK zal ze bij de Meisjes A uitkomen. Op de tweede plaats eindigden drie spelers: William Gijssen, Wiggert Pols en Lola den Dunnen allen met 3 uit 5. Omdat Lola te kennen gaf bij de Meisjes A op het NJSK te willen uitkomen, behoefde geen barrage gespeeld te worden. William en Wiggert plaatsten zich hiermee voor de Jeugd A.
Categorie Meisjes C werd gewonnen door Kathleen Velasco met 4 uit 5. Op de gedeeld tweede plaats eindigden Rolinde den Heijer en Amelia Jonkman beiden met 3 uit 5. Alle drie zijn daarmee gekwalificeerd voor het NJSK.
Extra tickets (op basis van de scores over 3 van de 4 toernooien gerekend) gaan naar:
Jeugd A: Robin Reichardt 12 punten
​Meisjes A: Ebba Heskes 4,5 punt (Lola den Dunnen 3 punten heeft daarnaast een extra ticket gekregen)
Meisjes C: Veronique Bogouslavsky 9 punten
Op 17 maart is de slotdag in Spijkenisse en worden de laatste tickets voor het NJSK verdeeld in categorie Jeugd B en Meisjes B. Op de website van het NJSK is al een voorlopige deelnemerslijst te vinden met 82 van de 92 geplaatsen.