Op zondag 14 april is de twee speelronde gespeeld voor de individuele klassen:
Pionklasse, Loperklasse, Paardklasse, Torenklasse en nu ook de Dameklasse.
In de Pionklasse, de klasse voor spelers zonder rating of met een rating tot 199 (KNSB-jeugdrating), streden 6 spelers tegen elkaar.
De medailles zijn gegaan naar:

1  Promot-Z-Joella

2  Bestmo-B-Mathijs

3  Promot-Z-Abel

In de Loperklasse,de klasse voor spelers met een rating tussen de 200 en 399 (KNSB-jeugdrating), streden 5 spelers tegen elkaar.
De medailles zijn gegaan naar:

1  Pascal-P-Floris

2  Almelo-A-Jayden

3  Almelo-A-Hizkia

In de Paardklasse,de klasse voor spelers met een rating tussen de 400 en 599 (KNSB-jeugdrating), streden 7 spelers tegen elkaar. 
De medailles zijn gegaan naar:

1  Pascal-P-Odette

2  Spijke-S-Lisa

3  Driema-N-Teun

In de Torenklasse,de klasse voor spelers met een rating tussen de 600 en 799 (KNSB-jeugdrating), streden 5 spelers tegen elkaar.
De medailles zijn gegaan naar:

1  Almelo-A-Jay-Giani

2  West-A-Brent

3  Spijke-S-Lizzy

 
In de Dameklasse,de klasse voor spelers met een rating tussen de 800 en 999 (KNSB-jeugdrating), streden 4 spelers tegen elkaar.
De medailles zijn gegaan naar:

1  Pascal-P-Louis

2  Hoofdd-H-Chenwu

3  HWP-H-Jelle

In de Koningsklasse (>1000) is nog niet gespeeld.
Prijzen en punten: Iedere deelnemer spaart punten en na het 4e toernooi kan iedereen daar echte prijzen voor uitzoeken uit de webshop. Nadere info volgt later hierover.
De uitslagen van 14 april van alle klassen is hier te vinden.
Wil je volgende keer ook meedoen, meld je dat dan tijdig aan via het inschrijfformulier en geef aan in welke klasse je wilt meespelen. Je hoeft maar 1 keer in te schrijven voor de hele serie. Elke speelronde worden 3 wedstrijden gespeeld en kun je punten verdienen voor de ranglijst. Ook bij deelname aan maar 1 of 2 toernooien kun je al in de prijzen vallen. de volgende ronde is op zondag 19 mei 16.00-17.30 uur.