De laatste week van de Summer Challenge zit erop. De challlenge van afgelopen week was aan 4 live toernooien meedoen. Omdat er op de site ook 20 snelschaakpartijen vermeld stond, kon dat tot verwarring leiden. We hebben daarom zowel deelname aan minimaal 4 toernooien of 20 snelschaakpartijen goedgekeurd. Dit leverde, ondanks dat voor twee regio’s de scholen alweer waren begonnen, 25 winnaars op waaronder we weer geloot hebben.
De vijf prijswinnaars zijn:

Marnik Woldhuis
Hilversum
Schaakkaartspel

Lisa Deij
Best
Simon de Schaker Deel 3

Chinonye Njika
Utrecht
Schaakreistas

Rishabh Bagul
Voorburg
Schaakkwartet

Chima Elijah Njika
Utrecht
Schaakreistas

Simon (uit Leipzig) wint het boek Simon de Schaker deel 3
Hiermee is de Summer Challenge reeks van 8 weken schaakpret ten einde gekomen. Heel geslaagd met 8 maal 5 prijswinnaars, 40 in totaal. Maar nog belangrijker: voor velen een leuke schaakzomer.
Vanaf deze week is het nieuwe programma van Schaakmatties begonnen met de Schaakmattie League. Dit is een reeks van dagelijkse toernooien van maandag t/m donderdag om 16.30 uur en 19.00 uur. Je hoeft er maar aan 3 mee te doen om kans te maken de weekwinnaar te worden (beste 3 resultaten tellen hiervoor mee). 
De vrijdagmiddag wordt vanaf 15.30 uur het domein voor de snelheidsduivels met veel snelle partijen en het weekend weer voor alle niveaus met langere speeltempo’s met speeltijden om 10.00 uur, 13.00 uur en 17.00 uur. Ook komt er nog een schoolschaakcompetitie en een puntenranglijst per maand. 
Houd de website van Schaakmatties.nl in de gaten om niets te hoeven missen