Vanavond om 19.00 uur op LiChess
Internationaal Meester Max Warmerdam komt uit Tegelen (vlak bij Venlo), maar speelt al enkele jaren voor Schaakstad Apeldoorn in de Meesterklasse. Hij is daar niet alleen teamleider, maar scoorde vorig jaar ook een grootmeesternorm in de competitie. Een paar dagen geleden is hij twintig jaar geworden, dus een talent kunnen we hem misschien niet meer noemen. Een heel sterke schaker is hij wel! Hij weet erg veel van openingen en is een veelzijdige en aanvallende speler. Misschien heb je hem wel zien schaken bij de Tata Steel Challengers dit jaar, waar hij een paar mooie partijen won. Dit is je kans om Max uit te dagen!
Om deel te kunnen nemen aan de simultaan, moet je lid worden van het team Schaakstad Apeldoorn op LiChess. Voor een uitgebreide instructie hoe dat werkt klik hier.
Belangrijk: vul bij “Bericht” je echte naam in en geef aan dat je mee wil doen met de simultaan.
De simultaan zal vanaf ongeveer 18:45 online staan bij lichess.org/simul en zal de IM xamax2000 simul heten. Voor een uitgebreide instructie over simultaans, zie hier.
Om 19:00 zal de partij dan automatisch beginnen. Wees op tijd, want als de simultaan eenmaal begonnen is, kun je niet later nog deelnemen!