Het team van De Waagtoren A1 is zaterdag in Heerenveen kampioen geworden in de Promotieklasse A van de KNSB-Jeugdclubcompetitie. In de voorlaatste ronde speelden ze 2-2 tegen Stormpionnen A1 waarna RSR Ivoren Toren A1 met 3,5-0,5 werd verslagen. Dat bleek genoeg voor de titel, omdat koploper VAS A1 tweemaal ten onder ging. Talententeam JSN A2 werd samen met Stormpionnen A1 gedeeld tweede op slechts 2 bordpunten. 
Omdat de onderlinge wedstrijd tussen Het Talententeam JSN A2 en Stormpionnen A1 ook gelijk is geeindigd in 2-2 is eigenlijk een beslissingswedstrijd noodzakelijk voor de tweede promotieplaats naar de Meesterklasse A. Doordat de er in de Meesterklasse A genoeg ruimte is voor een extra team is dat niet nodig. Het Talententeam JSN A2 is nu tweede op grond van wp punten.
We danken Het Talententeam JSN voor de organisatie. 
NB: De prijzen waren helaas niet op tijd in Heerenveen (vandaar geen bekers op de foto). Het sorteercentrum van PostNL had het net iets te druk vanwege de verschillende feestdagen. De drie teams krijgen de prijzen aslnog z.s.m. opgestuurd.