Op zaterdag 14 september gaat schaaktrainer Frank Tijdeman een poging doen om het wereldrecord schaakles te verbeteren. Hij gaat dit doen in het Zaantheater in Zaandam. Met zoveel mogelijk mensen, maar minstens 500 gaat hij het wereldrecord schaakles proberen te vestigen. Iedereen is welkom:  schakers (jong en oud), maar ook vaders, moeders, broers en zussen, verzorgers, opa’s, oma’s, ooms en tantes. Maar natuurlijk ook ieders (schaak)vrienden en vriendinnen.
Het wordt een groot schaakfestijn voor iedereen die geïnteresseerd is in onze geliefde schaaksport. Na het wereldrecord is er een schaakmarkt, staan er 150 schaakborden opgesteld waar je tegen elkaar kunt schaken, en lopen er professionele schakers rond. Iedereen gaat naar huis met een goodiebag.
Wil je er ook bij zijn, bestel dan nu je kaarten via www.zaantheater.nl
Wanneer: zaterdag 14 september van 13:00-16:30. De zaal is open vanaf 12:00. Het vestigen van het schaaklesrecord vindt plaats van 13:00-14:00.
Waar: Zaantheater in Zaandam (Noord-Holland)
Kosten: 17,50 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.zaantheater.nl Let op! Bestel je kaarten vòòr 26 juni want bij te weinig animo gaat de schaakdag niet door.
Download de flyer
Zie ook artikelen op:
Zaanstreek op Zondag
Noordhollands Dagblad
De Orkaan
De Krommenieer